Selecteer een pagina

Over Joseph

Leven in waarheid

IK HEB ONTZAG VOOR
WAT ZICH IN HET MOMENT ONTVOUWT

Ik geniet van het werken vanuit een open ruimte waarbij in de intimiteit essentie tot uitdrukking komt door jou en mij heen. Als in die open aanwezigheid, frisheid en nieuwheid jouw licht naar voren komt in wat het dan ook is. Dit kunnen inzichten zijn, pijnstukken die aangeraakt worden en/of aspecten en kleuren vanuit je hogere, multidimensionale zelf die voelbaar en zichtbaar worden als deel van wie je bent.

Door dit geheel aan te raken kunnen zich dan weer nieuwe ruimtes openen in het totale bewustzijn. Je gehele licht en wezen komen naar voren. Ik raak geïnspireerd en enthousiast door dit ontvouwen en door deze verruiming in bewustzijn en de uiteindelijke belichaming van alles in jou en mij. Het hele potentieel van mens-zijn en het hele spectrum van je multidimensionaal wezen dat zich manifesteert in deze werkelijkheid. Ik ben in verwondering en ontzag over alles wat zich binnen in jou en mij laat zien en tot uiting komt. Hierin ervaar ik vreugde en vervulling.

De optelsom van mijn ervaringen

MIJN ACHTERGROND

Ik ben geboren op 22-11-1959 in Heerlen. Al vroeg in dit leven maakte ik verbinding met allerlei vormen van heling en natuurgeneeswijzen. In mijn jonge jaren volgde ik mijn eerste cursussen in natuurgeneeswijzen en massage (o.a. metamorfose massage en voetreflexologie). Dit was mijn initiatie in lichaamswerk. Op latere leeftijd kwam ik zo in contact met wat diep lichaamswerk genoemd wordt. Ik deed opleidingen in Postural Integration®, Energetic Integration® en Rebalancing®. Daarnaast deed ik een opleiding tot drogist en studeerde ik orthomoleculaire geneeskunde.

Om mijzelf dieper te leren kennen in essentie en om mijn eigenheid te ontdekken, heb ik diverse meditatiescholen en opleidingen in persoonlijke ontwikkeling gevolgd. Bij de Osho mysterieschool heb ik geleerd wat meditatie en stilte is en hoe ware vreugde voelt. Daarna heb ik mijn liefde voor waarheid en essentie ontdekt bij de Ridhwan mysterieschool. Ik wilde daarnaast nog graag meer leren over andere dimensies. Zo ben ik bij het Elohim Centre terechtgekomen, waar ik verder ben geopend in mijn lichtkracht en multidimensionaliteit. Hier heb ik ook mijn kristalmeester en master healer reader opleiding gedaan. De afgelopen jaren heb ik in Het Huis van Licht en bij Chris Pouw geleerd en ervaren hoe spiritualiteit in het dagelijks leven werkt (Levend Meesterschap™) en hoe het is om in intimiteit en belichaming te leven.

Alle ervaringen en inzichten uit dit leven en vorige levens integreer ik nu in mijn sessies.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.